Alle samlinger
Betalinger
Betalingsmuligheder
Betalingsmuligheder

Se alle betalingsmuligheder og tilhørende omkostninger ved betaling hos Bono. Betal gratis bagud med Klarna eller vælg iDEAL.

Opdateret over en uge siden

Vi bestræber os på at tilbyde en bred vifte af betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Nedenfor finder du de betalingsmetoder, som vi understøtter gratis:

Alle betalingsmetoder hos Bono er helt gratis. Vælg den mulighed, der passer dig bedst, uden ekstra omkostninger.

Betalingsmetode

Betalingsomkostninger

Visa

Gratis

Dankort

Gratis

Mastercard

Gratis

American Express (Amex)

Gratis

UnionPay

Gratis

PayPal

Gratis

Klarna

Gratis

Google Pay

Gratis

Apple Pay

Gratis

Shop Pay (Shopify Payments)

Gratis

Kommer snart: MobilePay
Vi arbejder på at introducere MobilePay som en ny betalingsmulighed, så du snart vil have endnu flere valgmuligheder, når du handler hos os.

Vi accepterer betalinger via ovenstående metoder for at sikre, at din købsoplevelse er så bekvem og problemfri som muligt. Uanset hvilken betalingsmetode du vælger, behandler vi din ordre med det samme, så du hurtigt kan nyde dine produkter.

Visa
Et globalt anerkendt kredit- og betalingskort, der giver mulighed for sikre og nemme online køb over hele verden.

Dankort
Danmarks nationale betalingskort, som tillader nemme og sikre betalinger både online og i fysiske butikker i Danmark.

Mastercard
Et internationalt kredit- og debitkort, kendt for sin bredt accepterede anvendelse til køb overalt i verden.

American Express (Amex)
Et premium betalingskort, der tilbyder omfattende fordele og er bredt accepteret internationalt, både online og i butikker.

UnionPay
Et kinesisk betalingskort, der tilbyder international dækning og er en af de største kortudbydere i verden, særligt i Asien.

PayPal
En global betalingstjeneste, der muliggør sikre online betalinger mellem parter uden at afsløre finansielle oplysninger.

Klarna
En betalingstjeneste, der tilbyder købere mulighed for at betale efter modtagelsen af varer eller over tid, hvilket gør online shopping mere fleksibelt.

Google Pay
En mobil betalingstjeneste udviklet af Google, der tillader brugere at foretage betalinger online, i apps og i fysiske butikker.

Apple Pay
En mobilbetaling og digital wallet service fra Apple, der gør det muligt for brugere at foretage betalinger med deres Apple-enheder.

Shop Pay (Shopify Payments)
En hurtig og sikker betalingsmetode til e-handel, som gemmer dine oplysninger sikkert for at fremskynde købsprocessen på Shopify-drevne websteder.

Kommer snart: MobilePay
En populær mobilbetalingsapp i Danmark, der tilbyder en nem og sikker måde at sende penge og betale i både fysiske og online butikker.

Besvarede dette dit spørgsmål?