Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerBetalinger
Klarna efterbetaling

Bono accepterer Klarna: Betal senere i Danmark. Sørg for at betale til tiden. Se Klarna for mere information.

Opdateret over en uge siden

Accepterer Bono Klarna?

Ja, Bono accepterer Klarna. Vi hos Bono forstår vigtigheden af fleksibilitet ved online shopping. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Klarna i nogle af vores webshops. Klarna giver dig friheden til at prøve forskellige størrelser og stilarter i ro og mag derhjemme og kun betale for de varer, du virkelig kan lide.

Hvor er Klarna tilgængelig?

Klarna er tilgængelig for kunder i Danmark.

Hvorfor vælge Klarna?

Ved at vælge Klarna, vælger du komfort og fleksibilitet. I Danmarkhar du mulighed for at betale inden for 30 dage.

Vigtige oplysninger om Klarna

Bemærk venligst: Forsinkede betalinger kan påvirke din evne til at bruge Klarna i fremtiden. Det er vigtigt at kende Klarnas vilkår og betingelser, herunder gebyrer for forsinkede betalinger. Husk, at overdreven gældsætning eller forsinkede betalinger kan påvirke din finansielle situation og din kreditværdighed.

Hos Bono er din tilfredshed og shoppingkomfort vores højeste prioritet. Vi håber, at Klarna vil gøre din shoppingoplevelse hos os endnu mere behagelig.

For mere information, besøg venligst Klarna.