Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerReturneringer & tilbagebetalinger
Hvordan kan jeg returnere min ordre?

Retur hos Bono? Få en returlabel eller send tilbage til vores adresse selv. Se her, hvordan du kan returnere din ordre.

Opdateret over en uge siden
  1. Besøg vores returside på https://bono.dk/returns.

2. Udfyld returformularen fuldstændigt.

3. Inden for 24 timer modtager du en returlabel i din mailboks.

4. Print returlabelen ud, sæt den på kassen, og aflever din pakke på det nærmeste posthus.

5. Bemærk: omkostningerne for en standard returforsendelse er 49 kr inklusive moms. Når du bruger returlabelen fra Bono, fratrækkes disse omkostninger fra din refusion ved at trække beløbet fra.

Vil du gerne selv returnere ordren?

Du kan sende din returnering til følgende adresse:

Bono.dk

Borchwerf 5,

4704 RG, Roosendaal

Holland

Sørg for, at dit ordrenummer er tydeligt angivet i pakken, så vores lagerpersonale ved, hvilken ordre det er, og kan behandle den korrekt. Hvis du vælger at returnere ordren selv, er du ansvarlig for eventuelle skader eller tab under transporten. I et sådant tilfælde kan Bono ikke holdes ansvarlig.

Vil du gerne anmode om en returlabel via Bono? Så besøg venligst vores returside.